Upoznajte naš tim

Milica Bugarin
predsednica udruženja
Mama, dula, podrška dojiljama, nastavnica srpskog jezika i majka troje dece. Veruje u ljude i u snagu porodice, u dobru energiju i timski rad. Njena deviza je: „Dobro čini – dobrom se nadaj”. Voli putovanja, druženje i stalno se smeje. <3

Marija Cvetković
potpredsednica udruženja
Diplomirani filolog za književnost i srpski jezik, ponosna mama i entuzijasta. Voli svoju zemlju i želi da je učini boljim i lepšim mestom za život. Njena deviza je: porodica je ključ svega, i zato želi da što više doprinese očuvanju tog temelja celog društva.

Jelena Stojanović
Jelena je po zanimanju pekar, udata je, mama dvoje dece. Voli knjige, crtanje, bavljenje kreativnim radom, rad sa decom, i ponosna je sto je deo nečeg divnog i plemenitog kao sto je Udruženje Porodična Filharmonija.
Milica Lošić
Milica je diplomirani pravnik po struci, entuzijasta i humanista po opredeljenju. Sportista je u duši, a odbojkaski sudija iz ljubavi i ponosno ističe da je jedina žena iz jugo-istočne Srbije na listi Prve lige. Iako joj je nadimak Loša, svi koji je poznaju, znaju – “Kod Loše, nema loše”.

Maja Delibašić
Maja je psihološkinja, psihoterapeutkinja u modalitetu Transakcione analize (TA) i praktičarka Nedirektivne terapije igrom, aktuelna predstavnica Srbije u Evropskoj Asocijaciji za TA  i preduzetnica koja vodi Centar Novi List u Nišu. Imala je sreću da mlada naleti na svog životnog partnera sa kojim živi na selu, odgaja dvoje (uskoro troje) dece i tridesetak koza.
Snežana Ivković
Snežana je psiholog, završila je 5 godina naprednog treninga iz transakcione analize. Volontirala je i radila sa migrantima maloletnicima u Zavodu za vaspitanje omladine Niš. Muziku smatra lekovitom i koristi je u radu sa ljudima. Svoj izraz nalazi u sviranju gitare. Voli životinje i ima psa – trinaestogodišnju Normu Džin.

Nina Dragićević
Nina Dragićević je profesor srpskog jezika i književnosti. Odabravši poziv prosvetnog radnika, dokazuje da uživa u radu sa decom i omladinom. Maštovita je i večito okružena ljudima sa pozitivnom energijom, čime hrani dete u sebi i ne dozvoljava mu da potpuno odraste.