Sponzori Udruženja

Postanite član udruženja i ostvarite brojne popuste

Uduženje Porodična filharmonija je svojim idejama i aktivnošću osvojilo simpatije mnogih lokalnih preduzeća. Zahvaljujući tome, obezbedili smo za sve naše članove brojne popuste – i biće ih sve više! Takođe kroz članstvo ostvarujete popuste na naše redovne akcije, i dobijate priliku da se aktivno uključite u rad udruženja.
Pogledajte ko su sve naši i vaši partneri kao i pogodnosti koje nude, a ostvarite ih tako što ćete pristupiti našem udruženju.

Cambridge Int

Cambridge International

Opšti i specijalizovani kursevi engleskog i nemačkog jezika, od englesko-nemačkog zabavišta do pripreme za dobijanje međunarodno priznatih diploma za sve uzraste i sve nivoe znanja!
Članovima Udruženja Porodična filharmonija, Cambridge International daje 10% popusta tokom cele školske godine.

Mama Fit

MamaFit

Mama fit koncept se zasniva na ideji da žene u postporođajnom periodu, kroz specifičan program vežbi, u društvu mama i beba, rade na svom psihofizičkom unapređenju i vrate svoje telo u stanje pre trudnoće.
Naš cilj je da razbudimo, razdrmamo, osvežimo i damo im energiju koja im je neophodna da prevaziđu sve izazove i uživaju u periodu koji je pred njima. Biti mama je nešto najdivnije! MamaFit je deo SoundFit porodice – novootvoreni aerobik studio koji u prvi plan ističe značaj muzike za bolji kvalitet treninga.
Članovima Udruženja Porodična filharmonija, MamaFit vam obezbeđuje 15% popusta za sve programe.

Maštogad

Maštograd

Maštograd je rođendaonica i kreativna radionica gde će vaša deca uz podršku stručnog osoblja savladati mnoge veštine i razvijati svoju maštu bez računara i televizora. Pored organizacije rođendana, Maštograd će u narednom periodu organizovati više radionica sa različitom tematikom, likovna, dramska, muzička. Uz dobro druženje i kvalifikovan kadar koji ima iskustva u radu sa decom, želimo da im pružimo lepše odrastanje i mnogo zabave.
Članovima Udruženja Porodična filharmonija Maštograd je obezbedio 10% popusta na dečiji paket za rođendane.

Centar Novi list

Centar Novi List

Centar Novi List je mesto na kome možete dobiti usluge vezane za razvoj ličnih potencijala odraslih i dece, pre svega psihološku edukaciju, savetovanje i psihoterapiju. U radu koristimo dva moćna psihoterapijska modaliteta – Transakcionu analizu i Terapiju igrom usmerenu na dete. Dodatne informacije o nama možete naći na našem sajtu i na našoj fb stranici
Kao član Udruženja Porodična Filharmonija u Centru Novi List možete ostvariti 30% popusta na inicijalni razgovor i 10% popusta na sve ostale usluge.

Musicorn

Musicorn

Muzički studio za decu i roditelje Musicorn ujedinjuje pedagoške, muzikoterapijske i psihološke ciljeve u programima namenjenim deci do 7 godina, na kreativnim radionicama i deci do 15 godina na individualnim razvojnim tretmanima i koristi muziku i zvuk kao socijalno, edukativno, kreativno i integrativno oruđe u podsticaju razvoja kod dece.
Za članove našeg Udruženja, Musicorn je obezbedio 25% popusta na mesečnu članarinu za časove muzike.

Musicorn

Optika Torus

U vreme kada deca sede sve duže pored računara, adekvatna zaštita očiju je umesto luksuza postala osnovna potreba. Nudimo veliki izbor naočara i stakala, kako Vašim najmlađima, tako i Vama.
Pored dioptrijskih ramova, imamo i Bausch&Lomb program kontaktnih sočiva, najbolji izbor za Vaše oči, ukoliko ne želite da nosite naočare.
Zakažite termin još danas, i videćete svet lepši nego ikad.
Članovi Udruženja Porodična filharmonija ostvaruju 10% popusta na ceo program dioptrijskih naočara.

Medica Centar Niš

Privatna ginekološko akušerska ordinacija postoji od 2002 godine, pokriva kompletno područje ginekologije, kozmetologije i dermatoloske kozmetologije. Vise o pojedinaćnim uslugama možete saznati na sajtu. 
Našim članovima Medica centar obezbeđuje 20% popusta na jedan odabrani tretman ili paket tretmana.

Vera Dental

Stomatološka ordinacija Vera Dental pruža Vam najkvalitetnije usluge iz svih oblasti stomatologije. Korišćenjem savremenih metoda, aparata i materijala uspešno rešavamo sve estetske nedostatke Vašeg osmeha. Posetite našu fejsbuk stranicu i zakažite Vaš besplatan pregled. Našim članovima Vera Dental je obezbedio 15% popusta na određene usluge.

Brazil na dlanu

Brazil na dlanu je udruženje građana koje za cilj ima promovisanje
brazilske kulture u Nišu, a i šire. Uz pomoć saradnika iz Brazila,
Luis Klaudija, žele da omoguće građanima da nauče što više o bogatoj
kulturi njegove zemlje. Trenutno, jedna od glavnih njihovih aktivnosti  je
kapoera, brazilska borilačka veština koja kombinuje elemente borbe, ritma i
muzike. Kapoerom se može baviti bilo ko, tako da vas srdačno pozivamo da se
oprobate u njoj. Više o idruženju Brazil na dlanu i njihovim  aktivnostima možete naći na
sajtu ili Facebook stranici. Za članove udruženja Porodična filharmonija obezbedili su pospuste od 10% na mesečnu članarinu za časove kapoere.

Lacrima fitness zona

Lacrima fitness zona ima različite tipove treninga kako za decu tako i za odrasle. Active kids program se temelji na igri i neguje individualan pristup u zavisnosti od uzrasta i sposobnosti deteta. Više o programima za decu i odrasle možete saznati na sajtu ili facebook stranici Za članove udruženja obezbedili su popust od 10% na mesečnu članarinu za programe Active kids i Pilates za trudnice.

 

Dve mame Nataša i Jelena su u potrazi za najboljim načinom da beba bude sigurna i zadovoljna stvorile maramu za nošenje beba. Ova marama podržava anatomski ispravan položaj i pruža i mami i bebi osećaj bliskosti ali i sav komfor. U svojoj ponudi imaju i majice i haljine za dojenje ali i druge asesoare napravljene od prirodnih materijala. O svim proizvodima možete se informisati na sajtu ili facebook stranici. Svim članovima Udeuženja obezbedile su popust od 10% na sve marame za nošenje. 

Poliklinika Bocokic 

Poliklinika i laboratorija Bocokic nudi vam laboratorijske i specijalističke preglede kao i konsultativne preglede. Vrhunski specijalisti, stručno i ljubazno osoblje vas čekaju. Proverite zašto nose titulu “Firma od poverenja”. Samo za članove Udruženja obezbedili su sjajan popust od 10% na sve preglede!