Program

Udruženje Porodična filharmonija nastalo je aprila 2017. godine iz potrebe da se roditeljima približe informacije vezane za roditeljstvo. Uvideli smo da u Nišu nedostaje bliži pristup informacijama iz prve ruke pa smo rešili da to popravimo.

Petnaest mladih žena okupilo se sa ciljem da pomogne u širenju informacija koje se tiču porodice i njenog neometanog  i zdravog funkcionisanja u društvu.

Naše aktivnosti

Da bismo ostvarili svoje ciljeve organizujemo različite edukacije, seminare, radionice, akcije, tribine, savetovanja i drugo.

Obrađujemo teme iz oblasti zdravlja i odgoja dece i porodice uopšte; zdravlja, zaštite i ravnopravnosti žena; razvoja i osnaživanja porodice kao najbitnije jedinice uspešnog društva.

Osim toga Udruženje prikuplja, obrađuje i po potrebi objavljuje naučnu i stručnu literaturu iz oblasti promocije zdravog porodičnog života.

Promovišemo i zastupamo prirodni i neometani porođaj, dojenje i prirodno roditeljstvo uopšte.

Samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama i udruženjima bavićemo se dizanjem javne svesti o značaju porodice i njenih činilaca.

Potrudićemo se da obezbedimo relevantne stručnjake u cilju edukacije šire populacije iz oblasti na koje se odnose ciljevi Udruženja.

Udruženje Porodična filharmonija

 

porodicna filharmonija, udruženje porodična filharmonija