Rođendan Udruženja Porodična filharmonija

Posle godinu dana truda i rada došao je trenutak da naše udruženje Porodična filharmonija proslavi svoj prvi rođendan. Rođendan smo proslavili u dvorištu našeg Udruženja, u nedelju 20. maja sa početkom u 16 sati. Bilo je veselo i razigrano, sa puno sadržaja. I odrasli i deca su uživali. Trinaest uspešnih akcija Udruženja ne bi bilo moguće bez naših prijatelja, sponzora, partnera i saradnika.

Za početak govor!

Druženje je započela predsednica Udruženja, Milica Bugarin, koja se zahvalila prvenstveno Klubu brigadira na ustupljenom prostoru, svim saradnicima i članovima. Svima je poželela dobrodošlicu i lepo popodne.

Zabava se zahuktava

Počeli smo uz zvuke i veštine kapoere, koju izvodi udruženje Brazil na dlanu. Posle njih nas je i nasmejala i rastužila, pomalo naterala da se sami sa sobom povežemo Vesna Rajnoha svojom divnom vizuelizacijom. Vrhunac ove radionice je bio pravljenje kolaža pod nazivom: Najbolja verzija sebe, koji će nas podsećati na naše želje i ciljeve i sve ono važno u našim životima što smo ostvarili i što tek planiramo da ostvarimo. Da bi kolaž bio uspešno napravljen materijal nam je donirala knjižara Tina DD koja se nalazi u centru grada u ulici Voždovoj br. 6.

Da umirimo energiju uposlili smo prstiće

Dok su mame pravile svoj kolaž, deca su učestvovala u kreativnim radionicama. Na Eko radionici, koje su vodile naše članice, deca su pravila sličice od čepova, učila se reciklaži i očuvanju naše okoline.

Igre bez granica za kraj

Za kraj nam se pridružio Vladimir Spasić, koji dugi niz godina uspešno vodi Dečiju Akademiju Sporta, vrsni je pedagog, voli decu, a i deca njega. Zabavio ih je nizom igara sa čunjevima, loptama i raznim preprekama.

Kutak za tate rekreativce

Tate su imale priliku da oprobaju svoju spretnost u igranju pikada, stonog tenisa i šaha. Najbolje među njima Klub Brugadira nagradio je zahvalnicama.

Uz dobru zabavu idu još bolji zalogaji

Ničeg ne bi bilo da nije bilo naših prijatelja koji su nam obezbedili divne slaniše i slatkiše, kao i dekoraciju balonima. Hvala Balon salonu, Gospođici Torti, Poklon keksićima, kao i Stilistiku bez kojih doživljaj cele proslave ne bi bio potpun.

Prva svećica oduvana! Vidimo se na narednim akcijama!

Uživajte u deliću fenomenalne atmosfere koju je svojim oštrim okom zabeležila Ana iz foto studija Škljoc! Budite sa nama i dalje, pratite naš rad, cilj nam je da budemo tu u svom gradu i da postojimo i radimo za dobrobit porodice i zdravog i prirodnog odrastanja. Vidimo se na nekoj novoj proslavi!

Od sraca tim udruženja Porodična filharmonija.