Ulica otvorenog srca – novogodišnja čarolija

Ulica otvorenog srca

Novogodišnji praznici uvek sa sobom nose čaroliju koju stvaraju ljudi oko nas. Od 29. 12. 2018. godine do 01. 01. 2019. mogli ste da uživate u čaroliji koju je, u organizaciji Fabrike umetnika, napravila Ulica otvorenog srca, zimski ulični festival koji je trg Stevana Sremca ispunio različitim umetninama, slatkim zalogajima i toplim napicima, muzičkim programom, ali i interaktivnim radionicama i predstavama za najmlađe.

Udruženje Porodična filharmonija

Kako je naše Udruženje osnovano upravo da bi promovisalo ovakav vid akcija, tako smo i mi morali uzeti učešće u  ovoj organizaciji. Pre svega je trebalo zabaviti mališane i na neki način im usaditi prave vrednosti novogodišnjih i božićnih praznika, pa smo odlučili da organizujemo radionicu na kojoj će najmlađi moći da predstave svoj doživljaj Nove godine.

Radionica

I čarolija je počela! Šta sve mogu da urade male ruke sa malo hamera, samolepljivog papira u boji i kreda… Ideje su se nizale jedna za drugom, a prstići su trčkarali po stolu udruženo bojeći i lepeći, kao da je to trenutno najbitniji posao na svetu. Dolazila su deca maskirana u Deda Mrazove i irvase i tražila da se pridruže složnoj družini. Kako smo se lepo družili najbolje pokazuju hameri na kojima su svi umetnički radovi zajedno stvorili jedno remek-delo!

Ulica otvorenog srca – novogodišnja čarolija